Lidia Buble Iubit - D V0a17layrpym

Cu toate că au ales să se despartă cei doi au rămas în relații foarte bune. Lidia Buble a făcut anunțul care a șocat fanii.


Noul Iubit Al Lidiei Buble Primele Declarații După Apariția Pozelor

După despărțirea de Răzvan Simion artista a preferat să fie foarte modestă în ceea ce privește viața sa sentimentală iar subiectul unui eventual partener a fost evitat cu succes.

Lidia buble iubit. In acelasi timp Daliana Raducan se iubeste cu pr. Lidia Buble se află în vacanță în Ibiza alături de se pare noul ei iubit. Lidia Buble a făcut o dedicație muzicală noului ei iubit.

Lidia Buble s-a afișat cu noul ei iubit și este un semn clar că artista a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Din imaginile publicate pe retelele de socializare se poate observa ca Lidia nu ii duce lipsa deloc fostului ei iubit ba mai mult l-a si inlocuit repede. Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață.

Ultima postare făcută de artistă a. Cei doi au luat cina într-un decor care îi trimite pe internauți cu gândul la o relație. Lidia Buble a plecat în vacanță alături de noul iubit.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de 4 ani. Vedeta a postat imagini pe contul de Instagram și le dă de înțeles fanilor că este mai mult decât prietenă cu un bărbat misterios. Femeia a petrecut alaturi de prieteni si familie in timp ce matinalul aparea abatut la TV.

Lidia Buble si-a sarbatorit ziua de nastere dar Razvan Simion a fost indepartat definitiv din peisaj. Lidia Buble se află în vacanță în Ibiza alături de noul iubit. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit la începutul acestei veri.

Fanii Lidiei Buble sunt foarte fericiți după ce cântăreața s-a afișat alături de noul său iubit. Lidia Buble are deja un nou iubit. Cel care a reacționat rapid cu mesaje de apreciere și like-uri la postările Lidiei Buble este Harlys Becerra un celebru actor de origine cubaneză.

Chiar dacă oficial nu are încă un iubit după despărțirea de Răzvan Simion frumoasa blondină nu are rezerve să își arate trupul de sirenă. Lidia Buble și Răzvan Simion relație de 5 ani. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit timp de cinci ani de zile.

Pe Instagram consilierul medical specializat in chirurgie plastica a postat o fotografie in care se poate observa o vaza uriasa care apare si in imaginile dezvaluite de Lidia. Lidia Buble și-a surprins fanii. Vedeta are un nou iubit.

Concurenta de la Asia Expres 4 a postat câteva imagini pe contul de Instagram în compania unui bărbat. Aceasta și-a anunțat urmăritorii că este îndrăgostită la doar câteva luni după despărțirea de Răzvan Simion. Cei care o urmăresc și apreciază pe artista de 27 de ani i-au trimis tot soiul de mesaje.

Lidia Buble a trecut peste despartirea de Razvan Simion. Deși au decis să nu mai fie împreună cei doi au rămas prieteni deoarece prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani încă este managerul ei. Totuși niște imagini au dat-o de gol iar noul iubit nu a putut să stea prea mult timp ascuns de ochii presei.

Vedeta de la Asia Express si-a gasit un nou iubit. Timpul a trecut iubirea s-a consumat iar acum Lidia şi Răzvan se declară prieteni la cataramă ba mai mult au afirmat faptul că acum au ajuns în punctul în care se înteleg mult mai bine ca atunci când formau un cuplu. Cum arată noul ei partener.

Se pare că vedeta nu a venit în țară doar cu bateriile încarcate ci și cu un nou iubit. Zvonurile au fost însă spulberate chiar de Lidia care a negat acest lucru. Vedeta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare iar filmulețele de pe Instagram le-au atras atenția fanilor mai ales că în unul dintre ele Lidia Buble este hrănită de iubit gest specific îndrăgostiților.

După ce a revenit acasă de la filmările pentru Asia Express Lidia Buble s. Despre Lidia Buble se credea că ar avea o relație cu Cornel de la Vunk. Lidia Buble s-a întors dintr-o vacanță binemeritată după aventura de la Asia Express.

Lidia Buble știe să trăiască viața la maxim și se bucură de fiecare moment al ei. Vedeta le-a arătat toate acestea fanilor ei prin intermediul celei mai noi postări pe care a formulat-o pe rețelele sociale. Fanii Lidiei au remarcat insa faptul ca in acelasi timp cu Lidia Buble si in aceeasi locatie se afla esteticianul Ensar Duman.

De asemenea cei doi au publicat fotografii din același loc pe rețelele de socializare. Din cauza speculațiilor care au tot apărut în mediul online Lidia s-a decis să elucideze misterul și să spună dacă are sau nu un iubit nou. Lidia Buble primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion Vedeta a spus că acum nu mai are fluturi în stomac atunci când vine vorba despre prezentatorul de la Neața.

FollowTheCathttpcatmusicmeStay updated on all the new trendy music wit. Acum însă bucuria din sufletul său a determinat-o să prezinte. Lidia Buble și-a găsit dragostea Dovada stă chiar pe pagina ei de Instagram unde le.

După lungi speculații legate de faptul că Lidia Buble are un nou iubit și după ce artista a fost surprinsă acasă la nimeni altul decât Costi Ioniță aceasta a dat cărțile pe față și a mărturisit că nu are încă o relație cu cineva. Follow the. De asemenea a vorbit și despre noua iubită și a precizat că nu a simțit nevoia să o caute sau să afle mai multe informații despre ea.

Music video by Lidia Buble performing TuLooking for a new jam. Recent Lidia Bubul a. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a stârnit controverse.


Acces Direct Lidia Buble S A Afișat Cu Noul Iubit Cu Ce Imagine și A Pus Fosta Lui Răzvan Simion Fanii Pe Jar Foto Https Bit Ly 32e3ztd Facebook


Adevarul Iese La Iveala Lidia Buble L A Tradat Pe Fostul Iubit Cine Este Cel Care I A Furat Inima Artistei Si A Inspirat O Sa Scrie Cu Ochii Aia Verzi Kanal D


Lidia Buble With A Famous Singer From Romania He Is Much Richer Than Răzvan Simion


Lidia Buble Are Un Nou Iubit Răzvan Simion Gest șocant In Direct Atunci Cand A Aflat Cine Este


Lidia Buble Surprinsă Cu Noul Iubit Cum A Fost Filmată Concurenta De La Asia Express Youtube


Lidia Buble In Vacanță Cu Noul Iubit Ce Bărbat Celebru A Insoțit O In Destinația De Lux


Spynews Ro Lidia Buble Mesaj Pentru Noul Iubit Se Facebook


Acum S A Aflat Tot Lidia Buble și Costin Gheorghe Aveau Un Loc De Intalnire Secret E Vorba De Un Cadou Făcut Artistei De Fostul Iubit Răzvan Simion Wowbiz


Lidia Buble Declarații Neașteptate Despre Fostul Iubit Răzvan A Fost Marea Mea Dragoste Youtube


Lidia Buble Are Un Nou Iubit Fotografia De Cuplu Care Dovedește Asta


D V0a17layrpym


Lidia Buble Prinsă Cu Noul Iubit E Celebru Si El Dailynews Ro


Lidia Buble și Răzvan Simion Sunt Impreună De Cinci Ani Dar Tatăl Artistei Nu Il Cunoaște Pe Iubitul Fiicei Lui Motivul Impact


Răzvan Simion Posted A Picture With Lidia Buble And Her Alleged Boyfriend


Lidia Buble Are Un Nou Iubit Imaginile Care Au Dat O De Gol Wowbiz


Lidia Buble și A Surprins Fanii Vedeta Are Un Nou Iubit Cum Arată Noul Ei Partener Capital


Cine Este Noul Iubit Cu Care S A Afișat Lidia Buble Imaginea Care Le A Dat De Bănuit Fanilor


Lidia Buble Tenderness With Her New Boyfriend What Will Răzvan Simion Think After These Pictures


Lidia Buble Iubit Citeste Totul Despre Lidia Buble Iubit Pe Cancan Ro

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here